Tarotkort

 

Tarot Of The Gnomes

av Lupatelli Antonio Den här kortleken med “småfolket” är mycket eftersökt av såväl barn som vuxna, därför att den öppnar dörrar till den magiska och underbara värld som tillhör småfolket. Dessa våra lustiga vänner som är så små i växten, men stora i visdom. De 78 korten är glada och alldeles bedårande. De har förmågan att berätta underbara historier som både roar och lär. 78 kort, 66 x 120 mm Instruktionshäfte (engelska, tyska, franska m fl men ej svenska)

Mer om Tarot Of The Gnomes >


Tarot Of The Renaissance

av Giorgio Trevisan Renässansens civilisation kan tyckas avlägsen idag, men så är det inte alls. Stämningarna ifrån den tiden återges i dessa kort: Livet på slotten och de nobla palatsen, de förfinade hovens poesi och det hårda arbetet för vanligt folk i sina hem och längs vägarna. Soldaternas ära, noblessens intriger och folkets skvaller, mystikernas andliga bekymmer, magikernas och alkemisternas längtan efter kunskap… ja allt finns i den här kortleken. 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Tarot Of The Renaissance >


Crystal Tarot

av Elisabetta Trevisan 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska). Den här taroten, med sina mystiska former, innehåller både poetiska och existentiella budskap. Ändlösa känslor återges i de utsökta linjerna. Det är som om vore de målade på glasfönster. Att vidröra dessa ”kristallinska” figurer betyder ingång till en värld av ren skönhet och kärlek.

Mer om Crystal Tarot >


Tarot Of The Hidden Folk (enchanted Tarot)

av Gaudenzi Giacinto The Enchanted Tarot: Denna tarotlek återger magiken hos de Ango-Saxiska sagorna. Alfer, småfolk, och förtjusande varelser kommer att leda dig på en upptäcktsfärd genom alla tings grundläggande energier. Du förstår att många olika själar lever tillsammans i naturen, att många andliga varelser är förenade i den Stora Universella Själen. 78 kort, 66 x 120 mm Instruktionshäfte (engelska, tyska, franska m fl men ej svenska).

Mer om Tarot Of The Hidden Folk (enchanted Tarot) >


Ancient Tarot Of Marseilles

78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm.
Flerspråkig (men ej svenska).

Denna 1700-talstarot bevarar fullständigt symboliken från de första esoteriska kortlekarna, som senare blev berömda som Tarot of Marseilles och är idag bästsäljare i Europa.

Korten har blivit mycker omsorgsfullt tryckta, med särskild uppmärksamhet lagd på att reproducera originalets utstrålning i varje detalj.

Mer om Ancient Tarot Of Marseilles >


Ancient Tarot Of Bologna

78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska). Alltsedan 1400-talet i Bologna, var "Tarot's Trionfi" (dagens Stora Arkanan) betraktad som en manual för kosmologi och även som en en sammanfattning av moraliska uppfattningar och teologiska sanningar. Taroten blev då ett spel i tur och skicklighet som användes av Estensi-domstolen i Ferrara. Den transformerades senare till ett verktyg för spådomar. Bortsett från denna skillnad i användning, emellertid, har de antika bilderna hos Tarot of Bologna behållits närmast intakta.

Mer om Ancient Tarot Of Bologna >


Ancient Italian Tarot

78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska). Italien har genom århundraden varit utmärkande för sina vackra tarotkortlekar, direkt sprungna ur de första modellerna från 1400-talet. Artistisk talang och italiensk föreställningskonst är koncentrerade i denna lek, vars subtiliteter och symbolik ännu förbluffar, -gör den till ett fantastiskt verktyg för förutsägelser.

Mer om Ancient Italian Tarot >


Universal Tarot

av Roberto de Angelis Roberto de Angelis återger ikoner från de mest berömda tarotkortlekarna. Han använder sig av moderna drag och grafik. Trogen de esoteriska symbolerna som lades fram i början av 1900-talet av de största engelska ockultisterna, är varje arkana översatt genom en precis bildnyckel. Den erbjuder en omedelbarhet och ett djup till spådomen. 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Universal Tarot >


Egyptian Tarot av P Alligo/S Alasia

av P Alligo/S Alasia Dessa kort är delvis en inspiration av den Tarot som skapades av den berömde ockultisten Jean-Baptiste Pitois år 1870. Enligt Pitois kommer Taroten från den legendariska Book Of Thoth, boken som innehåller all kunskap om den egyptiska magikens mysterier. 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Egyptian Tarot av P Alligo/S Alasia >


Tarot Of Marseilles

av C. Burdel - Schaffhouse, 1751 Detta är tarotkortlekarnas tarotkortlek - den absolut mest berömda och välkända - även för dem som inte känner till dessa magiska korts historia. En grundläggande men extraordinär kortlek. Den är förbluffande stimulerande och älskad av alla som vill ha symbolisk omedelbarhet från taroten. Den har förmågan att förse tanken med tydliga ord och budskap för att så kunna uttrycka djupa och gömda sanningar. 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Tarot Of Marseilles >


Secret Tarot

av Marco Nizzoli Så evig som tiden, så djup som oceanen, så mystiskt som ödet, så äger varje arkana en levande själ och en röst som viskar glömda saker till hjärtat hos varje man och kvinna. Dessa 78 kort representerar alla lika många steg i en esoterisk resa, som leder till upptäckter om det förflutna, det nuvarande och framtiden. 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Secret Tarot >


Art Nouveau Tarot

av Castelli Antonella Dessa kort är som levande i sina rörelser, runda, svepande linjer. De ljusa och samtidigt mjuka färgerna har förmågan att locka sinnena runt och in i bilderna. Tillsammans i en läggning väver dessa kort nästan automatiskt en historia. Tar man korten ett och ett finns det mängder för ögat att se. 78 kort, 66 x 120 mm Instruktionshäfte (engelska, tyska, franska m fl men ej svenska)

Mer om Art Nouveau Tarot >


Fairy Tarot

av Lupatelli Antonio

Fairy Tarot:
Avlägsna släktingar till småfolket, älvorna är lustiga varelser som spelar luriga spratt ibland. Men – älvorna tycker också mycket om att hjälpa folk som behöver, på mycket praktiska sätt… t ex med hjälp av de här korten.

78 kort, 66 x 120 mm
Instruktionshäfte (engelska, tyska, franska m fl men ej svenska)

Mer om Fairy Tarot >


Erotic Tarot Manara

av Manara Milo Manara, den erkände mästaren i erotiska teckningar, tar oss här med till en drömlik, men också sinnlig dimension som ljuder av lovsång till livet självt. I rekonstruktionen av drömmar, historier, önskningar, mardrömmar och livserfarenheter tar oss Manara med in till hans välkända sensuella universum, framför allt genom hans hyllning av den kvinnliga kroppen, symbolen för Universum. Korten innehåller också planeternas och Zodiakens symboler och dessutom dem av de fyra elementen, så användbara för att finna astrologiska svar. 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Erotic Tarot Manara >


Classic Tarot

av DellaRocca Carlo - Milano, 1835 78 kort, 66 x 120 mm Instruktionshäfte (engelska, tyska, franska m fl men ej svenska) Reproduktion av kortlek från 1835: Carlo Della Rocca var en av 1800-talets mest betydelsefulla gravörer. Hans arbete har här reproducerats med bevarande av all charm och naturlighet hos denna extremt förfinade konstart. Denna kortlek är ett av de bästa exemplen på tarotkonst. Dess original är djupt rotade i den italienska kulturen och historien.

Mer om Classic Tarot >


Celtic Tarot

av G. Gaudenzi /S. Tenuta 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska). Fomori, Tuatha dé Danann, Ulaid, Fianna…detta är namnen på de huvudsakligen nedstigande hjältar som omtalas i Kelternas legender. Korten berättar om bragderna hos det urgamla folket, vars nära relation till naturens andliga dimensioner först nyligen åter kommit till ny uppskattning. Celtic Tarot leder oss på en underbar resa genom symboler och legender som alltid förblir aktuella.

Mer om Celtic Tarot >


Bosch Tarot

av Atanassov Atanas Alexandrov 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska). Hieronymus Bosch's ovanliga syn på 1500-talets främmande universum har tillhandahållit det "filter", genom vilket Atanssov arbetat för att framställa Bosch Tarot. Det befängda, det mystiska, det milt roande, det fullständigt absurda och ibland även det underbara, går hand-i-hand med de värsta odjur och störande groteska bilder. Hieronymus Bosch beskriver här en värld som inte är overklig, även om det ibland kan tyckas så. Bilderna uttrycker psykets dagliga aktiviteter, tillåter en dörr till det omedvetna att öppnas och hjälper oss att förstå oss själva bättre. De varma färgerna inbjuder tolkaren att gå in i denna bizarra drömvärld, för att se de läxor vi har att lära, och för att förutse vår oskrivna framtid.

Mer om Bosch Tarot >


Tarot Of Casanova

av Mario Pignatiello & Luca Raimondo Passion och förförelse är nyckel till denna tarot. För att beskriva länken mellan män och kvinnor, använde venetianaren Giacomo Casanova, den store älskaren och oemotståndlige förföraren som tillika var poet och litterär man, kroppens språk, sensualitetens språk. Samtidigt bärande en mask för att dölja ansiktet i detta spel av fantasi och flirt. 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Tarot Of Casanova >


Tarot Of The Origins

av P Alligo/Manfredi Toraldo Ett kraftfull och mycket suggestivt arbete. Människans instinkter återvänder till de absolut primära behoven och uppfattningarna. Färgerna och upplevelserna är befriade från intellektuella konstruktioner, med mer tillit riktad mot ursprunglighetens tecken. En kraftfull tarotlek för shamanska upptäckter. 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Tarot Of The Origins >


Tarot Of The Imagination

av Ferenc Pinter Det finns tarotlekar som kan konsten att ge oss mer än vad vi ber om, om vi bara lär oss att lyssna till dem. Ferenc Pinter's stämningsmättade konst omger våra sinnen och stimulerar våra föreställningar. En tarotlek för självkännedom och meditation. 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Tarot Of The Imagination >


Avalon Tarot

av Lorenzo Tesio/Joseph Viglioglia 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska). Myternas Avalon, platsen för alla chevalereska dåd av Kung Arthur och hans riddare, får liv i denna vackra kortlek med sin fantastiska medeltida inramning: En värld av ljus och mörker och enorm kamp. Det goda och det onda är ständigt i jämförelse i Avalon Tarot. Kortleken som är designad på ett ungdomligt och lite aggressivt sätt, har direkt inspirerats av 1200-talets tradition i Frankrike.

Mer om Avalon Tarot >


Tarot Of The Iii Millennium

av Iassen Ghiuselev

Splittringen mellan andlighet och teknologi tycks karaktärisera vår värld.
Denna kortlek försöker överbrygga gapet genom att harmoniera med det moderna samhällets själ, som är så avstängd från naturen, dess rytmer och energier.

Tid, symboler, färger, och frånvaron av dem, är alla bidragande element för att kunna ta emot vår andliga natur i den teknologiska världen.

78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm.
Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Tarot Of The Iii Millennium >


Dante Tarot

av Berti Giordana & Serio A

Dante var en av medeltidens viktigaste poeter. I hans skrifter möttes människans jordiska med hennes längtan och sökande efter en förening med det gudomliga.

Giordano Berti och Andrea Serio har gjort ett varsamt och skickligt arbete med att uttrycka Dantes verk genom taroten.

Med sina färgfyllda och följsamma kompositioner är Dante Tarot en hisnande visuell representation av Dantes ord och tarotens symboler.

78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Dante Tarot >


Giotto Tarot

av Zibordi De mest olika känslor och ambitioner kan tolkas med symbolernas hjälp. Antikens ikonmålare visste detta och skapade underbara konstverk för att uttrycka de mänskliga, allmänna och religiösa värderingarna av sin tid. 78 kort 66x120 mm + litet instruktionshäfte. Flerspråkig, dock ej svenska.

Mer om Giotto Tarot >


Olympus Tarot

av Raimondo Luca & Toraldo M Korten illustrerar arketyperna som finns levande inom alla av oss: "Större-än-livet-ikoner" representerar olika aspekter i den kollektiva mänsklighetens erfarenheter. På samma sätt spelade de grekiska gudarna liknande roller på sin tid. Denna naturliga förening av tarotkort och det grekiska patheon presenteras på ett fint sätt i Olympus Tarot. Vi ser här en summering av scener från flera olika arbeten ur den grekiska mytologin, alla vackert framställda av Luca Raimondo, konstnären som också skapade Tarot of Casanova. 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Olympus Tarot >


Tarot Of The Master

av Vacchetta Giovanni - Turin, 1893 För den här tarotleken, som kombinerar eleganta tecken och unika bilder, har vi att tacka Giovanni Vaccetta, universitetslärare och beskyddare av konsten. Han levde under slutet av 1800-talet. En förfinad mästare, som använde sin artistska skapelse som om han var framför ett marmorblock, praktiskt taget skulpterade figurerna för att ge dem en känsla av materiell soliditet. 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Tarot Of The Master >


Fey Tarot

av Riccardo Minetti/Mara Aghem Feernas univerum kan här ses i kraftfulla färger. De uttrycker glädje och lycka som växer sig starkare kort efter kort. Med stor uppmärksamhet given åt symbolerna och spådomarnas struktur, rör sig fen fritt genom kulturer och mytologier för att bringa liv till en extraordinär värld som tjusar och fascinerar. 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska). Om du vill ha en utökad djupgående förståelse av denna kortlek finns det en separat instruktionsbok att köpa HÄR

Mer om Fey Tarot >


Tarot Of Dürer

av Gaudenzi Giacinto En mästares konst, de magiska tecknen, svårigheterna och förmågorna, de symboliska djuren och heraldiska gestalterna visar vägen. Den tyske mästergravören Albrecht Dürer är här översatt med symboliska nycklar som fyller dessa kort med liv. 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Tarot Of Dürer >


Comparative Tarot

av Valerie Sim /Riccardo Minetti 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska). Varje kort i den här kortleken har fyra bilder, för att visa fyra olika sätt att se det enskilda kortet. De erbjuder möjligheten att jämföra olika tolkningar för att därigenom kunna närma sig dess mening. De har fått sina bilder från andra utvalda tarotlekar som har olika symboltecken: Universal Tarot, Sphinx Tarot, Marseilles Tarot och Tarot of the Origins.

Mer om Comparative Tarot >


Tarot Of The Journey To The Orient

av Severino Baraldi

Den venetianske upptäcktsresandens färd längs Sidenvägen representerar det första dokumenterade mötet mellan Öst och Väst.
Denna Tarots symbolik är därför dubbelsidig och jämförd i dialogen och i konfrontationen mellan de båda hemisfärernas kulturer.

Marco Polos resor och äventyr under sin långa färd tjänar som inspiration till denna kortlek.

78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm.
Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Tarot Of The Journey To The Orient >


Ramses Tarot Of Eternity

av Severino Baraldi

Tarot of Ramses har utvecklats ur - och är ett naturligt komplement till – det stora antalet fascinerande tarotlekar som inspirerats av Egypten.

Den överger det symboliska alfabetet för en mer klassisk, detaljerad reproduktion, och en mer omedelbar förståelse då den använder det antika Egyptens störste och mest berömda farao’s ritualer och esoteriska formula.

78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm.
Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Ramses Tarot Of Eternity >


Book Of Thoth

av Etteilla Tarot En reproduktion av The Great Game of the Oracle of Dames Detta är i sanning en av de mest fascinerande och mystiska tarotlekarna! Författaren Etteilla (Jeanette Alliette) förklarade, att då den först publicerades mellan 1783 och 1787 i Paris och Amsterdam, hade den uppstått direkt ur den legendariska "Book of Thoth", vars magiska texter från antikens Egypten kan utläsas via dessa kort. 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig: Engelska, franska, tyska. spanska, italienska (men ej svenska).

Mer om Book Of Thoth >


Leonardo Da Vinci Tarot

av Iassen Ghiuselev and Atanas Atanassov De bulgariska illustratörerna Iassen Ghiuselev (stora arkanan) och Atanas Atanassov (lilla arkanan), var inspirerade av renaissancens store mästare Leonardo da Vinci då de skapade dessa kort, som - genom den italienske konstnärens odödliga bilder - har en djup symbolik och konstnärligt värde. 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Leonardo Da Vinci Tarot >


Spirit Of Flowers Tarot

av Castelli Antonella Älvor och småtroll kikar fram på de här korten. De charmerande illustrationerna kombinerar varje blommas betydelse med arkanans. 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Spirit Of Flowers Tarot >


Tarot Of The New Vision

av Pietro Alligo För allra första gången presenteras nu världens mest berömda tarotlek med en ny synvinkel. Den vrider runt de klassiska bilderna 180° för att därigenom upptäcka vad som var framför dem, eller bakom dem! En nyhet som är mycket intressant för både symbolik och andlig utveckling. 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Tarot Of The New Vision >


Tarot of Mermaids

av Pietro et al. Alligo Där som oceanen smeker land, där bor sjöjungfrurna(Sirenerna). Homeros sjöng om skönheten hos dessa Själar och om faran som deras genomskinliga skönhet utgjorde för sjöfarares dårskap. Konstnären Mauro de Luca, inspirerad av tarotens traditionella koncept, har här skapat en förförande och tydligt kortlek, lätt tolkad av alla. Denna moderna tarotlek väcker drömmar och känslor genom dels Sirenernas gracila skönhet dels genom tarotens symbolik. Så ge efter för Sirenerna Sång och låt dessa kort leda Dig till djupet av Ditt undermedvetna för att finna svaren Du söker! 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Tarot of Mermaids >


Vikings Tarot

av Toraldo Manfredi Upptäck Nordeuropas och vikingarnas mäktiga och fängslande mytologi. Oden, Tor, Loke och Freja tar på sig tarotens roller medan det konstfulla utförandet av dessa kort minner om älvors och valkyriors magiska atmosfär. Vikingarna, med sina långa resor över land och vatten, är passande guider genom Tarotens resa. Tisselli’s kraftfulla och vackra bilder bringar liv i resan på ett fantastiskt sätt. 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Vikings Tarot >


Witchy Tarot

av Laura Tuan Unga, vackra, eleganta: Häxorna rör sig mitt ibland oss, jämsides med trollkarlarna. Med hästsvans och jeans i moderna sammanhang, återspeglar och synliggör de sin personlighets odödlighet. De är för evigt länkade till vårt varande, till vårt öde, vilket kan utläsas i symbolerna, gesterna, traditionerna och riterna hos deras tusenåriga erfarenheter, som är illustrerade i denna ovanliga och fascinerande lek. 78 kort + en litet flerspråkigt (dock ej på svenska) instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm.

Mer om Witchy Tarot >


Bruegel Tarot

av Marchesi Guido Zibordi 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska). Bilderna av medeltiden är som fönster mot europeiska folksägner, vilka faktiskt är hela västvärldens rötter. Artistiskt och symboliskt inspirerade av Bruegel - såväl fadern som sonen - uttrycker dessa bilder tarotens traditionella betydelser på varje kort, genom att representera ordspråk och anekdoter.

Mer om Bruegel Tarot >


Tarot Of The Animal Lords

av Giannini Angelo Huvudet av ett djur, kroppen av en människa. Aldrig tidigare har en tarotlek inspirerad av djur legat så nära i tarotsymboliken, inte heller har de varit så här lätta att läsa. Den intelligenta användningen av färger och de precisa bilderna har möjliggjort skapandet av detta konstverk av poesi och känslighet för alla dem som älskar djur men som samtidigt vill ha de klassiska tarotsymbolerna. 78 kort, 66 x 120 mm. Litet flerspråkigt instruktionshäfte (eng-ty-spa-fra).

Mer om Tarot Of The Animal Lords >


Gothic Tarot Of Vampires

av Riccardo Minetti En gotisk kortlek, mörk, romantisk. Rädslor och mysterier, men också romantik och sensualitet. Vampyrerna på dessa kort är inte monster, men de är mörka och fördömda gestalter som lever i våra dagar, i teknologiska och ödsliga stadslandskap. De växlar mellan sina mänskliga och sina övernaturliga tillstånd, osaliga och ”utanför”. 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Gothic Tarot Of Vampires >


Pagan Tarot

av Gina M. Pace (Wicce) Illustrerad med scener ur det dagliga livet hos en modern spåkvinna eller häxa. En spännande och mycket vacker kortlek! 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Pagan Tarot >


Tarot Of Druids

av Bepi Vigna Druiderna – de visa och religiösa guiderna, var de ledande representanterna för det keltiska folket som trodde på reinkarnation och det starka sammanhanget mellan alla naturkrafter. Här i kombination med Tarotens symboler. 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Tarot Of Druids >


Tarot Of Stars Eternal (liber T)

av Roberto Negrini

Liber T
Dessa kort är resultatet av den omfattande och på djupet gående forskning som genomförts av Roberto Negrini, expert på Book of Thoth och dess utveckling.

Konstären Andrea Serio har överfört resultaten av Negrinis fantastiska arbete till illustrationer till en effektiv syntes av konst och magi.

78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm.
Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Tarot Of Stars Eternal (liber T) >


Tarot Of Atlantis

av Bepi Vigna Det var från havet vår civilisation formades, precis som ur en ofantlig smältdegel. Och det är där vi kan finna Atlantis. Tarotens universella symbolik används här för att få tillträde till den ”förlorade kontinenten”. 78 kort + en litet flerspråkigt (dock ej på svenska) instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm.

Mer om Tarot Of Atlantis >


Gay Tarot

av Lee Bursten Den universella symbolen för relationer - par av man och kvinna, det eviga yin och yang, - är här ersatt av arketyper och situationer ur erfarenheten och identiteten hos homosexuella personer. Ett hjälpmedel till förståelse och själviakttagelse för dem som inte är räds olikheter. 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Gay Tarot >


Native American Tarot av Laura Tuan

av Laura Tuan Symbolspråket hos det amerikanska ursprungsfolket är mycket djupsinnigt men ändå på samma gång mycket omedelbart. Det ligger nära himlarnas alla rytmer, vars budskap höres och tolkas av Shamanen, förmedlaren mellan det himmelska och det jordiska. Tarotens alla hemligheter samarbetar här med den amerikanska ursprungsbefolkningens århundraden av visdom. 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Native American Tarot av Laura Tuan >


Dragons Tarot

av Manfredi Toraldo Drakens gestalt: bilden av den primitiva kraften och styrkan, är närvarande i alla civilisationers föreställningar. Den tar sig uttryck i olika former och framställningar. Dessa myter återges i denna kortlek, vars bildspråk påminner om Afrika, Asien, Amerika, Europa och Oceanien. 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Dragons Tarot >


Tarot Of White Cats

78 kort, 66 x 120 mm Den här taroten har nio liv, precis som katterna. Enkel och rolig, kanske aningen vanvördig men ändå trogen de traditionella symbolerna. En perfekt lek också för nybörjaren, eller för dem som önskar djup och sorglöshet. Vita katter, förstås! Förpackningen innehåller litet instruktionshäfte som är flerspråkigt. Bl a på engelska, tyska, franska, spanska… men ej på svenska.

Mer om Tarot Of White Cats >


Tarot Of The Secret Forest

av Lucia Mattioli Sagolikt vackra kort! Dessa kort spårar en stig till Naturens gömda hjärta, en magisk plats som finns i själen hos var och en av oss. Förpackningen innehåller litet instruktionshäfte som är flerspråkigt. Bl a på engelska, tyska, franska, spanska… men ej på svenska. 78 kort, 66 x 120 mm.

Mer om Tarot Of The Secret Forest >


Tarot Of The 1001 Nights

av Léon Carré Omringat av spetsmönster ser vi bilder av sagor och legender. Symboler som bär med sig doft av fjärran länder, rökelse och kryddor. En vind från Östern med arabesker ur Tusen Och En Natt, marmorpalats, öknar, undersköna städer, prinsar och tiggare. Natt efter natt, kort efter kort. 78 kort, 66 x 120 mm. Förpackningen innehåller litet instruktionshäfte som är flerspråkigt. Bl a på engelska, tyska, franska, spanska… men ej på svenska.

Mer om Tarot Of The 1001 Nights >


Harmonius Tarot

av Walter Crane/Ernest Fitzpatrick Ödets jämvikt förutsätter alltid förändringar, vilka för ett förvirrat öga – upptagen med det dagliga livet – kan tyckas vara onödiga eller meningslösa. Att söka harmoni, att söka den rätta känslan av proportion och balans i varje händelse, betyder att träda in i samklang med vårt förflutna, det nuvarande och vår framtid. 78 kort + en litet flerspråkigt (dock ej på svenska) instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm.

Mer om Harmonius Tarot >


Tarot Of The 78 Doors

av Pietro Alligo/Antonella Platano Varje aspekt i vårt liv kan betraktas som en resa, en öppning, en dörr. Kärlek, hat, vänskap, framgång, misslyckande, födelse, död… Korten i den här kortleken är 78 dörrar, fysiska och metaforiska, som kan förse oss med nyckeln till den allra viktigaste dörren: Den till vår själ. 78 kort, 66 x 120 mm. Förpackningen innehåller litet instruktionshäfte som är flerspråkigt. Bl a på engelska, tyska, franska, spanska… men ej på svenska.

Mer om Tarot Of The 78 Doors >


Tarot Of Reflections

av Francesco Ciampi Likt en spegel som visar en sida av verkligheten, identisk med originalet, men ändå olik. Så visar Tarot of Reflections de olika aspekterna av den verklighet vi lever i. Den dubbla bilden är en metafor för komplexitet och dessa kort möjliggör inre dialog och introspektion. 78 kort ( 66 x 120mm). Litet instruktionshäfte, flerspråkigt men ej svenska.

Mer om Tarot Of Reflections >


Tarot Of Metamorphosis

av Filadoro/Di Giammarino Likt ljus som reflekteras i en kristall, sänder oss verkligheten oändliga transformationer av sig själv, invävda i en evig dans - ibland lycklig, ibland smärtsam. Att acceptera tanken om pågående förändring, betyder att förnya sig själv dag för dag. Tarot of Metamorphosis är en värdefull nyckel för att hjälpa oss uppnå denna nya vision av vår värld. 78 krt (66 x 120 mm). Litet instruktionshäfte, flerspråkigt med de vanliga internationella språken, men ej svenska.

Mer om Tarot Of Metamorphosis >


Samurai Tarot

av Massimiliano Filadoro

Ur dimmorna från ett inte alltför avlägset förgånget, står krigaren Samurai's figur ännu kvar som en symbol, kapabel att inspriera till personliga resor.

Samurajens väg representerar en resa i inre utveckling och upptäcker den styrka och klarhet som ligger gömd i själens hemliga rum.

78 kort (66 x 120 mm) + instruktionshäfte, flerspråkigt (ej svenska).

Mer om Samurai Tarot >


Tarot Of The Spirit World

av Bepi Vigna Det finns ögonblick då vi blir medvetna om något högre som guidar oss. Det är som om osynliga krafter kommunicerar med oss, även om vi inte alltid anstränger oss att lägga märke till dem, kanske rentav motarbetar dem med vårt 'rationella' ego. Tarot of the Spirit World ger oss en nyckel att upptäcka sammanhanget mellan orsaker och känlor, den plats i vår själ där vårt kollektiva undermedvetna materialiserar sig. 78 kort, 66 x 120 mm + litet instruktionshäfte (flerspråkigt, men ej på svenska).

Mer om Tarot Of The Spirit World >


Universal Tarot Of Marseille

av Lee Bursten - Claude Bourdel, 1751 Den historiska och starkt eftersökta kortleken av Claude Bourdel (1727-1799), har restaurerats i sina färger och linjer för att ge ny energi till de antika bilderna. Detta förstärker deras symboliska betydelse, vilka var extremt kraftfulla och rika vid spådomar och förutsägelser. Tarot of Marseille tar oss direkt till Tarotens ursprung. 78 kort (66 x 120 mm) + litet instruktionshäfte, flerspråkigt (ej svenska).

Mer om Universal Tarot Of Marseille >


Tarot Of Cleopatra

av Etta Stoico Denna kortlek är tillägnad den sista egyptiska drottningen, Cleopatra, som var känd inte bara för sin stora lärdom utan också för sin harmoniska röst. Korten återger egyptisk divination och Zodiac Denderah's astrala andar. Egyptierna framhöll dessa figurers kraft att förändra mänskliga öden, genom att förena stjärnornas magi med tarotens symboler. 78 kort (66x 120 mm). Litet flerspråkigt (ej svenska) instruktionshäfte.

Mer om Tarot Of Cleopatra >


Kamasutra Tarot

av Mallnaga Vatsayayana Kama är njutning som uppnås genom de fem sinnena då anden är i samförstånd med själen.Kamasutra står för "kärlekens aforismer". Enligt legenderna skapades Kamasutra av den indiska guden Shiva, som - överväldigad av den sexuella erfarenhetens glädje - för en tjänare dikterade en avhandling om kärlekens konst. För att göra kärlekskonsten känd och för att för alltid göra kända de amorösa övningar som han själv hade prövat. 78 kort (66 x 120 mm) + litet instruktionshäfte, flerspråkigt (ej svenska).

Mer om Kamasutra Tarot >


Afro-brazilian Tarot

av Alice Santana - Giuseppe Palumbo Orisha: divinities and myths from an ancient magic, transformed through tim an continents and still alive today. These tarots open a canal towards the beneficial and natural forces that can be drawn from for cures, meditations or rituals. The divinities of the Brazilian Santeria unite with the Tarot archetypes with surprising ease. 78 kort (66 x 120 mm) + litet instruktionshäfte, flerspråkigt (ej svenska).

Mer om Afro-brazilian Tarot >


Manga Tarot

av Riccardo Minetti - Anna Lazzarini Spring, summer, autumn, winter: The seasons are the first measure of time and the cyclic nature of things. One is connected and change in every sitation. These tarots show a universe of connectiones and references, constructed around the fantastic epic of the Orient, 78 kort (66 x 120 mm) + litet instruktionshäfte, flerspråkigt (ej svenska).

Mer om Manga Tarot >


Tarot Lenormand

av Madame Lenormand The first deck inspired by Madame Lenormand, the most famous cartomant in history. The images come from the Book of Thoth by Etteilla and from the oracle cards by the same Lenormand. Thanks to the simplicity of these Tarots and their actual intuition, a key to read the present, past and future can be found. 78 kort (66 x 120 mm) + litet instruktionshäfte, flerspråkigt (ej svenska).

Mer om Tarot Lenormand >


Universal Goddess Tarot

av Maria Caratti Mother, wife, warrior, witch: The divine feminine figure does not have just one voice. Her form is that of all the goddesses of mythology, but each goddess is different and incarnates a single aspect of the Divine, of the human, and of nature. These tarots range through all the world mythologies searching för the incarnations of the Goddesses. 78 kort (66 x 120 mm) + litet instruktionshäfte, flerspråkigt (ej svenska).

Mer om Universal Goddess Tarot >


Legend, The Arthurian Tarot

Denna tarotkortlek innehåller ett litet instruktionshäfte på engelska Av Anna-Marie Ferguson Relive the magic of Merlin and King Arthur This deck draws on the wisdom and power of the greatest legend of all time to bring a new level of depth and magic to your card readings. Arthurian Tarot is based on the myth of the Dark Age King Arthur, and his fabled court at Camelot. Each card has misty artwork surrounded by a grey border, and corresponds to a character from the legend.

Mer om Legend, The Arthurian Tarot >


Ibis Tarot

av Josef Machynka Det antika Egyptens djupaste hemligheter och Josef Machynka's kreativa kraft har i IBIS TAROT förenats till en unik syntes. En ädelsten från tarotens visdom har här sparats från glömskan. Den briljerar i sin ursprungliga prakt.

Mer om Ibis Tarot >


Haindl Tarot

av Haindl Hermann När Haindl skapade denna lek tog han vara på sin kunskap om gamla kulturer och hans erfarenhet av att leva med amerikanska urinnevånare. Leken är en färgstark och genomträngande studie i ödmjukhet och vördnad inför naturen. 78 kort och litet instruktionshäfte (23 sid) på engelska.

Mer om Haindl Tarot >


The Unicorn Tarot

Symbolerna i denna tarotlek baseras på enhörningar, som med sin spirituella karisma skänker kunskap om livet. På varje kort finns en enkel beskrivning som bjuder in till tankfull tolkning. Kortleken innehåller 78 kort med de eleganta och vackra mytomspunna enhörningarna, som enligt sägnen är mycket spirituella. 78 kort70* 120 mm, plus litet instruktionshäfte på engelska, dock ej svenska

Mer om The Unicorn Tarot >


Universal Love

Av Toni Carmine Salerno. Vackert illustrerade tarotkort som guidar dig genom livets mysterier. 45 kort 78,5 * 122 mm + 54-sidig informationsbok.

Mer om Universal Love >


Celestial Tarot

Av Steventon/Clark. Celestial Tarot blandar myter, symboler, astronomi, tecken mm för att vägleda dig. innehåller 78 kort + instruktionshäfte. Förpackningens storlek: 12,5 * 7,5

Mer om Celestial Tarot >


Gentle Wisdom Of The Faerie Realms

Av: St John Sasha Denna underbara kortlek är komplett med en liten instruktionsbok i färg (Engelska men ej på Svenska). Tillåt skönheten och visdomen hos feernas kungarike att inspirera och vägleda dig.

Mer om Gentle Wisdom Of The Faerie Realms >


The One World Tarot

The One World Tarot är en sammanslagning mellan traditionell tarot och modern formgivning och fokkuserar på den astrologiska roten till Tarot. De ovanliga illustrationerna i denna lek presentarar en färgsymbolik och ett uttryck som passar in i den nya tidens anda.

Mer om The One World Tarot >


Winged Spirit Tarot

Av: David Sexton Winged Spirit som förmedlare av gudarna bygger på ett uråldrigt dock tidslöst koncept. Många religioner förtäljer om dessa änglar som en bro mellan det mänskliga och det gudomliga, det kända och det okända. Dessa kort porträtterar skönheten och mystiken hos dessa änglar och andra bevingade själar.

Mer om Winged Spirit Tarot >


Sacred Rose Tarot

Av: Sherman Gargiulo Johanna Den färgfyllda kortlek bygger på den uråldriga kabbalah (världens äldsta spirituella visdom), livets träd och västvärldens symboliska ros.

Mer om Sacred Rose Tarot >


Old English Tarot

Denna charmfullt formgivna lek har som bakgrundsmotiv det medeltida England. Den stora arkanan innehåller traditionella scener och figurer. Den lilla arkanan är en visuell resa in i en tidsepok som kittlar fantasin.

Mer om Old English Tarot >


Cosmic Tarot

Syftet med Cosmic Tarot är att göra den gamla kunskapen tillgänglig, och med så få hemliga tecken som möjligt, begriplig. Du kan förstå betydelsen utan att känna till den gamla läran om astrologi, kabbalistisk numerologi och livsträdet. Litet instruktionshäfte på svenska ingår.

Mer om Cosmic Tarot >


Renaissance Tarot Deck

Renässansens civilisation kan tyckas avlägsen idag, men så är det inte alls.
Stämningarna ifrån den tiden återges i dessa kort: Livet på slotten och de nobla palatsen, de förfinade hovens poesi och det hårda arbetet för vanligt folk i sina hem och längs vägarna.
Soldaternas ära, noblessens intriger och folkets skvaller, mystikernas andliga bekymmer, magikernas och alkemisternas längtan efter kunskap… ja allt finns i den här kortleken.

78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Renaissance Tarot Deck >


Rider-waite Svensk Tarot

Denna svenska tarotlek är baserad på den mest populära tarotleken genom tiderna, Rider Waite-leken från 1909 som bildat skola för de allra flesta lekar som skapats sedan dess. Här är den svåråtkomliga symbolvärlden förtydligad för att göra leken mer användbar. A E Waite, berömd ockultist och mystiker, ansåg att dåvarande tarotlekar var ofullständig och beslöt att skapa en egen tarotlek där hans kunskap inom den esoteriska traditionen skulle komma till uttryck på samtliga 78 kort. Kommer med litet instruktionshäfte på svenska.

Mer om Rider-waite Svensk Tarot >


Medieval Cat Tarot

En aristokratisk tarotkortlek med stänk av humor, skapad av Mr. Teng i Richmond,Vancouver som själv gärna lägger keltiska korset.

Mer om Medieval Cat Tarot >


Egyptian Tarot Deck av Silvana Alasia

Återskapad tarotkortlek efter boken "Practical Astrology " av Comte C. de Saint-Germain. Symboliken på varje kort kommer från den Egyptiska mytologin och dess kultur.

Mer om Egyptian Tarot Deck av Silvana Alasia >


Tarot Of The Cat People

Tarot of the Cat People för samman symboliken inom tarot med bildspråket inom science ficiton och fantasy genren. Katter uppträder överallt i leken och förstärker tolkningsmöjligheterna.

Mer om Tarot Of The Cat People >


The Vision Tarot

En unik och vacker tarotkortlek innehållande 78 kort vars bilder är fotografiskt realistiska.

Mer om The Vision Tarot >


Native American Tarot av Magda Weck Gonzalez.

En ensamble av inhemska Amerikanska symboler finns representerade i denna tarotlek. Skapad av Magda Weck Gonzalez.

Mer om Native American Tarot av Magda Weck Gonzalez. >


Kazanlar Tarot

Upphovsmannen, Emil Kazanlar, föddes i Iran. Hans far var Turkisk och persisk, hans mor Ungersk. Båda föräldrarna färgade hemmet med sina respektive religioner. Denna färgsprakande Tarotlek blandar kunskap från de tre största religionerna: Islam, Judendomen, och kristendomen.

Mer om Kazanlar Tarot >


Arcus Arcanum Tarot

av Hansrudi Wascher Bilderna i denna kortlek har klara färger och påminner om den typen av teckningar man ser i vissa tecknade serier.De är mycket vackra. I varje kort finns mycket att upptäcka, symbolerna är enkla att tyda. 78 kort (70 x 111 mm) + litet instruktionshäfte på engelska.

Mer om Arcus Arcanum Tarot >


Gipsy Tarot

av Walter Wegmüller. Dessa bilder målades under åren 1968 - 1974 av W Wegmüller, som själv härstammar från Zigenarna. Bilderna har mycket uttrycksfulla och klara färger. 78 kort (70 x 111 mm) + litet instruktionshäfte på engelska.

Mer om Gipsy Tarot >


Ancestral Path Tarot

av Julie Cuccia-Watts. En unik kortlek som på ett fantastiskt sätt förenar mulikulturella trosuppfattningar och mytologier. 78 kort (80 x 105 mm) + litet instruktionshäfte på engelska.

Mer om Ancestral Path Tarot >


Barbara Walker Tarot

Barbara Walkers Tarot berör gudar och mytologi från hela världen. Positiva, negativa och neutrala gudar visas. Denna kortlek rekommenderas för dig som är någorlunda bekanta med myter.

Mer om Barbara Walker Tarot >


The Medieval Scapini Tarot

Av Luigi Scapini Res tillbaka till det grandiosa 1600-talets Italien med denna 78-kort historiska tarotkortlek. Det medeltida är avbildat med symboler och kostymer på en guldfärgad bakgrund. Kortens storlek: 7 * 13,5 cm Litet instruktionshäfte på engelska medföljer.

Mer om The Medieval Scapini Tarot >


Elemental Tarot - Kortlek & Bok

Elemental Tarot består av 78 kort med illustrationer av konstnären/sombolisten Caroline Smith och astrologen John Astrop. I detta set ingår även en ingående instruktionsbok på 128 sidor. Detta tarot-set passar nybörjaren men också det djupgående tarottydnings-proffset.

Mer om Elemental Tarot - Kortlek & Bok >


Jane Austen Tarot

Jane Austen Tarot Tarot of Jane Austen är resultatet av en omfattande research, beträffande länkar mellan litteraturen och Tarotens symbolvärld. Karaktärerna, dialogerna och sederna strålar samman för att skapa en mening som på samma gång är lärd, intuitiv och djupsinnig. Jane Austens verk är en milstolpe i engelsk litteratur och har varit återgivna på biograferna många gånger.

Mer om Jane Austen Tarot >


Tarot of the Holy Grail

Tarot of the Holy Grail av Lorenzo Tesio & Stefano Palumbo Myten om Graal föddes i den Arthurska eran, då sökandet efter Livets Bägare var sökandet efter idealet ridderlighetens gudomliga perfektion. Legenden, som stammar från Orienten, berättar om hur Graal kom till Europa med riddarna, för att sedan för evigt vara förenad med den medeltida mysicismen, och slutlen bli präglad som en symbol i Tarot. 78 kort (66 x 120 mm) + instruktionshäfte, flerspråkigt (ej svenska).

Mer om Tarot of the Holy Grail >


Tattoed Tarot

Tattoed Tarot av Pietro Alligo & Cristiano Spadoni Tecken målade på huden: Tidlösa symboler som reflekterar vad vi är eller vad vi vill vara. Tatueringar, precis som taroten, är ett hemligt alfabet, förbundet med delar av kroppen, kapabla att bli en del av ödet genom att de integrerar sig med den intima personligheten hos den som har valt dem. Varje tecken, varje del av den tatuerade kroppen, har en historia och en mening. 78 kort (66 x 120 mm) + instruktionshäfte, flerspråkigt (ej svenska).

Mer om Tattoed Tarot >


China Tarot

China Tarot av Der Jen Kinas magi, förtrollning och poesi. Dessa utsökt vackra bilder berättar om det antika Kina och talar om kärlek, melankoli, illusioner och glädje: nyanser av betydelser som signalerar mänskliga känslor. De gör det möjligt för oss att identifiera oss med den karaktären och den scenen som avbildats. Burna med vinden från Öster, är dessa tarotkort en hymn till själens skönhet. 78 kort (66 x 120 mm) + instruktionshäfte, flerspråkigt (ej svenska).

Mer om China Tarot >


Osho zen tarot (svensk)

När livet tycks vara fullt av tvivel och säkerhet söker vi ofta en källa till inspiration: Vad händer om jag fattar beslut om det här, men inte om det där? Det är så man traditionellt har använt tarot, att få svar på frågor om det förflutna och framtiden. I den här leken, Osho Zen Tarot, är fokus istället lagt på själva förståelsen av nuet. Det är ett system som bygger på visdomen inom zen, en visdom som lär oss att händelser i det yttre helt enkelt speglar våra egna tankar och känslor, även om vi inte alltid själva förstår dessa. 79 kort och bok med tolkningar medföljer.

Mer om Osho zen tarot (svensk) >


Gummy Bear Tarot

En annorlunda tarotlek med gummibjörnar. Upphovsmannen Bittrich Dietmar kommer ursprungligen från Tyskland men har vuxit upp i Kanada. Inspirationen till tarotleken kom när Dietmar vistades ute vildmarken och skämtsamt påstod att "gummibjörnarna kanske forfarande existerar".Han kallar sig numera för "gummibjörnsoraklet". Innehåller 78 kort och litet instruktionshäfte. Kommer i plåtask.

Mer om Gummy Bear Tarot >


Fenestra Tarot

Den Thailändska konstnären Chatriya har skapat den här vackra tarotleken utifrån traditioner och delar av hennes egna kultur. I Fenestras lek hittar du också influenser från Egypten och Japans Manga, illustrerade med dämpade färger. Utvikbart papper med instruktioner på engelska medföljer. Storlek:7,2 cm *12,5 cm.

Mer om Fenestra Tarot >


Vision Quest Tarot

En tarotlek med motiv från ursprungsbefolkningen i nordamerika och utformad i syfte att öka medvetenheten om naturens kosmiska krafter och hur de påverkar våra liv. 78 kort, litet instruktionshäfte. Skapad av Gayan Sylvie Winter & Jo Dose.

Mer om Vision Quest Tarot >


Universal Waite

Universal Waite är baserad på den klassiska Raider Waite leken i illustrationer och utförande. Den här tarotkortleken är mycket populär på grund av dess lättydda illustrationer. Universal Waite Tarot bygger på bilder av Pamela Coleman, stilfullt omfärgade av Mary Hanson Roberts. Innehåller 78 kort och litet instruktionshäfte.(Eng.)

Mer om Universal Waite >


The Vampire Tarot

The vampire Tarot ger dig en unik titt in i mörkrets värld, omgiven av mysik och skönhet. Myter och legender från underjorden återges i detaljerade målningar. 78 kort, litet instruktionshäfte.(Eng.) 12,5 * 7,5 cm.

Mer om The Vampire Tarot >


The Golden Rider Tarot

The Golden Rider Tarot är en variant av den populära Rider-Waite leken. De flesta symboler och illustrationer finns kvar, men i ett "guldigare" färgschema. Skaparen av The Golden Rider, Francois Tapernoux, har också bytt ut vissa detaljer som får den här tarotleken att bli lite extra spännande. 12,5 * 7,5 cm.

Mer om The Golden Rider Tarot >


Forest Folklore Tarot

Skapad av Kessia Beverley-Smith The Forest Folklore Tarot är inspiretat av "The New Forest" ett uråldrigt och mytomspunnet skogsladskap i England. De vackert illustrerade korten ger liv åt feer, gnomer och andra sagoväsen från legenderna. 78 kort, 12 * 7 cm.Litet instruktionshäfte medföljer.(eng.)

Mer om Forest Folklore Tarot >


Medicine Woman tarot

Medicin Woman tarot är en hyllning till moder jord. Tarotleken relaterar till livets spirituella influenser. Konstnären återger Moder jords energier genom ursprungsbefolkningen i Nordamerika och dess symboler med hjälp av ljuvliga pastellfärger som får korten att utstråla harmoni, visdom och vördnad inför livet. 78 kort, 11 * 7 cm. Litet instruktionshäfte ingår.(eng.)

Mer om Medicine Woman tarot >


Starter Tarot Deck

En perfekt tarotkortlek för nybörjaren! Varje kort har två olika beskrivningar av det specifika kortets betydelse.(Engelska) 78 kort, 12,5 * 6,5 cm. Litet instruktionshäfte ingår.

Mer om Starter Tarot Deck >


Ufo Tarot

Av Bepi Vigna - konstnär Arturo Picca En tarotlek inspirerad av människors iakttagelser från yttre rymden. Meddelanden från andra världar guidar dig till självinsikt och fungerar som ett verktyg för att komma nära ditt innersta. 78 kort (66 x 120 mm) Flerspråkigt instruktionshäfte (men ej på svenska)

Mer om Ufo Tarot >


Tarot of the Elves

Av Mark McElroy - konstnär Davide Corsi Tarot of the Elves är en tarotlek som älvorna själva skulle ha älskat! Tarotleken bygger på de spirituella äventyren runt Prins Alberich samt älvornas kultur och värderingar. Det medföljande häftet berättar innebörden av varje kort. 78 kort (66 x 120 mm) Flerspråkigt instruktionshäfte (men ej på svenska)

Mer om Tarot of the Elves >


Medieval Tarot

Av Guido Zibordi Marchesi. This deck is based on the medieval Art of Memory, an esoteric doctrine that taught the rules of the true nobility: those of the intellect and soul. In fact, these cards describe the path to attaining perfection that anyone can follow, step by step, climbing each rung of the invisible ladder that unites the material world to the spiritual dimension. 78 kort (66 x 120 mm) Flerspråkigt instruktionshäfte (men ej på svenska)

Mer om Medieval Tarot >


Decameron Tarot

En erotisk tarot, som genom Spadanuds tolkning har blivit som en sorts erotisk manual tillägnad passion och sexualitet utan falsk blygsamhet. 78 kort med män och kvinnor i varierande sexuella situationer. Instruktionshäfte medföljer.(eng.) För en vuxen publik.

Mer om Decameron Tarot >


Tarot Of The Old Path

Skapad av: Howard Rodway & Sylvia Gainsford. The Tarot of the Old Path draws on a number of cultural outlooks and is intended for Pagan Tarot readers. Well known Wiccans, the Farrars and Margot Adler, also assisted the creators. 78 kort, litet instruktionshäfte medföljer.

Mer om Tarot Of The Old Path >


African American Tarot

Av Jamal R, Thomas Davis Den här tarotleken är en hyllning till den Afro-Amerikanska folket och dess seder. 78 kort och litet engelskspråkigt instruktionshäfte medföljer.

Mer om African American Tarot >


The Sorcerers Tarot

Av Antonella Castelli En underbar tarotlek som får livet att kännas ljust. 78 kort och litet instruktionshäfte. (engelskspråkigt) 66*120 mm

Mer om The Sorcerers Tarot >


Etruscan Tarot

av Alasia Silvana Den mystiska Etruskiska civilisationens hjärta utvecklades en gång i dalarna mellan Toscana och Lazio. Arkeologiska upptäckter på de stora och tysta, antika gravplatserna har bringat i ljuset mycket av detta förlorade folks mystiska tro och deras stora kärlek till livet. 78 kort + en litet instruktionshäfte. Korten är 66 x 120 mm. Flerspråkig (men ej svenska).

Mer om Etruscan Tarot >


Zodiac Tarot

Den här tarotleken kan vara ett utmärkt redskap. Zodiac tarot relaterar till planeterna i vårt solsystem.

Mer om Zodiac Tarot >


Universal Fantasy Tarot

Universal Fantasy Tarot bygger på litteratur inom fantasy/fiction. Korten i den här leken är mycket fantasifulla med drakar, häxor, hjältar och andra sagoväsen. 78 kort, litet flerspråkigt instruktionshäfte. (Dock ej på Svenska)

Mer om Universal Fantasy Tarot >


Corto Maltese Tarot

Corto Maltese Tarot bygger på Hugo Pratt´s populära tecknade serie om sjökaptenen Corto Maltese och hans färgsprakande äventyr runt jordklotet. Serien utspelar sig i början på 1900-talet, och huvudpersonen stöter under sina äventyr på många av de personer som existerade under denna period. 78 kort och litet instruktionshäfte medföljer.

Mer om Corto Maltese Tarot >


Tarot Of The Angels

Ordet ängel härstammar från det mytologiska Grekland och betyder ungefär " tillkännagivande/budskap". Med den här tarotleken sveps du med till den gudomliga världen bland änglar och dess kärleksfulla budskap. 78 kort och litet instruktionshäfte. Dock ej på Svenska.

Mer om Tarot Of The Angels >


Lo Scarabeo Tarot

Det unika för den här tarotkortleken är att tre olika typer av tarotkort har används: Marseille, Waite-smith samt Crowley Harris. På grund av de olika typerna av tarotkort finner man många olika klassiska symboler och influenser i den här leken. 78 kort och litet instruktionshäfte. Dock ej på Svenska.

Mer om Lo Scarabeo Tarot >


Sensual Wicca Tarot

Budskapet i den här tarotleken lyder: Följ cirkeln utan ände och upplev det stora Gudomliga. Välkommen att uppleva kärlekens hemligheter och kärleksfulla relationer. 78 kort, 66 x 120 mm Instruktionshäfte (engelska, tyska, franska m fl men ej svenska)

Mer om Sensual Wicca Tarot >


Circle Of Life Tarot

Den här cirkelformade tarotleken är lätt att använda eftersom du inte behöver ta hänsyn till hur korten hamnar, utan handlar enbart om dess centrum. Symmetrin hos korten reflekterar livets cirkel, där allt föds, dör och får nytt liv i det oändliga. 78 kort 114mm i diameter samt litet flerspråkigt instruktionshäfte. Dock ej på svenska.

Mer om Circle Of Life Tarot >


1JJ Swiss Tarot

En klassisk tarotlek som återskapats i full färg. En av de mest populäraste lekarna genom tiderna för tarottydare. 78 kort.

Mer om 1JJ Swiss Tarot >


Adrian Tarot

Skapad av Adrian Köhli En modern version av den traditionella tarotleken. Det utrycksfulla, nutida bildspråket underlättar tillgängligheten till de djupaste delarna av vårt undermedvetna. 78 kort.

Mer om Adrian Tarot >


Tarot Of The Ages

En unik tolkning av of civilisationer och kulturer från det förflutna fram till nuvarande tid. The Tarot of the Ages innehåller Egyptisk Civilisation i den Stora Arcanan. De fyra sviterna i den Lilla Arcanan är representerad av Vikingarna för Svärden, Afrikanerna för Stavarna, Aztecerna för Bägarna och Öst Indien för Mynten.

Mer om Tarot Of The Ages >


Angel Tarot

Den här tarotlekenkombinerar de klassiska tarotlekarna, såsom Tarot of Marseilles, Tarot Classic, och Starter Tarot. 78 kort. 63x124mm.

Mer om Angel Tarot >


Archeon Tarot

The Archeon tarot skapad av Timothy Lantz erbjuder en modern tolkning av både stora och lilla arkanen. Tarotleken integrerar konst och symboler från mytologins och drömmens värld för att skapa ett synligt spåk för själen. Häfte på engelska medföljer.

Mer om Archeon Tarot >


Art Nouveau Tarot by Matt Myers

Art Nouveau Tarot skapad av Matt Myers är dekorerad som glasmålningar i mycket vackra färger. Stora Arkanan är traditionell, medan Lilla Arkanan är unik i den bemärkelsen att den följer fyra olika par genom livets alla med- och motgångar. 78 kort, litet flerspråkigt instruktionshäfte, dock ej Svenska.

Mer om Art Nouveau Tarot by Matt Myers >


Tarot Classic

Skapad av Claude Burdel. Tarot Classic är precis som namnet antyder en klassisk tarotlek som hämtat inspiration från Marseille-lekens stil. 78 kort och litet flerspråkigt instruktionshäfte, dock ej svenska. 61x111 mm

Mer om Tarot Classic >


Crow´s Magick Tarot

Crow´s Magick Tarot är den adra tarotleken skapad av konstnären Londa. Korten ger en mycket mörk känsla, eftersom flertalet av korten är målade mot en mörk bakgrund och bilderna är mycket kraftfulla. 78 kort, litet flerspråkigt instruktionshäfte, dock ej svenska. 70x120mm.

Mer om Crow´s Magick Tarot >


Dragon Tarot by Peter Pracownik

Skapad av Peter Pracownik. Leken för alla drakfantaster! 78 kort, alla med drakar i olika positioner. Litet flerspråkigt instruktionshäfte medföljer. 70x110mm.

Mer om Dragon Tarot by Peter Pracownik >


Tarot Of Eden

Tarot Of Eden är en unik tarotlek. Varje kort är ett litet konstverk av färger och symboler. Alika Lindbergh och Maud Kristen har tillsammans skapat en helt ny Tarotstil med symboler som är både universella och traditionella. 78 kort och litet flerspråkigt instruktionshäfte. 95x140 mm.

Mer om Tarot Of Eden >


Fantastical Tarot

Bildsymboliken i denna fascinerande tarot vidarebefordrar ett budskap som vi kan ta emot i situationer där hjärnan är i ett meditativt och introspektivt tillstånd. Samma konstnär, Nathalie Hertz, som skapat även skapat Vampire Tarot! 78 kort+ litet flerspråkigt instruktionshäfte, dock ej på svenska. 70x 120 mm.

Mer om Fantastical Tarot >


Feng Shui Tarot

Feng shuileken är den andra i ordningen skapad av Eileen Connolly och hennes son Peter. Tarotleken blandar traditionell tarot med Feng Shui, en antik kinesisk vetenskap som handlar om bl a energiflöde. 78 kort + litet flerspråkigt instruktionshäfte, dock ej på svenska.

Mer om Feng Shui Tarot >


Gendron Tarot

Skapad av Melanie Gordon Den arketypiska stora Guden/Gudinnan och hennes följeslagare bland djuren ger andlig och närande vägledning. En förtrollande vacker och omtyckt tarotlek. 78 kort + litet flerspråkigt instruktionshäfte, dock ej på svenska.

Mer om Gendron Tarot >


Gill Tarot

Gill Tarot är skapad för att var och en ska kunna reflekteras i korten. Skaparen, Elisabeth Josephine Gill, baserade sin tarotlek på den kabbalistiska "tree of life". 78 kort + litet flerspråkigt instruktionshäfte

Mer om Gill Tarot >


Golden Dawn Tarot

Golden Tarotleken är målade av Robert Wang under guidning av Francis Israel Regardie. Varje kort är baserad på sent 1800-tal. 78 kort + litet instruktionshäfte.

Mer om Golden Dawn Tarot >


Tarot Of Hellen

Skapad av Valerie Bernard De här korten symboliserar magiska plantor och skapar i sig själva ett fantastiskt bildspråk. Dina frågor besvaras samtidigt som du lär om dig plantornas hemligheter. 78 kort + instruktionshäfte.

Mer om Tarot Of Hellen >


Herbal Tarot

Herbal Tarot är ytterligare en lek i Rider-Waite-stil, förutom att den framhäver hur de olika örterna kan sammankopplas med varje kort, till exempel vitlök för Tornet, och lotusblomman i Ess i Bägare. En viss örtkunskap är nödvändig för att kunna tolka denna lek. 78 kort + instruktionshäfte.

Mer om Herbal Tarot >


Karma Tarot

En stimulerande blandning av färger, rörelse och phantasmagoric art. Bilderna är baserade på livet i Christiana, en community av artister och musiker i Köpenhamn. 78 kort + instruktionshäfte.

Mer om Karma Tarot >


Tarot Of A Moon Garden

En fantasieggande lek som väver samman traditionell tarot-symbolik, mytiska uttryck, grundläggande magi och månfasernas reflekterande energi till en enhet för både synska och sökare. 78 kort + instruktionshäfte.

Mer om Tarot Of A Moon Garden >


Napo Tarot

Scenario i denna tarotlek är hämtade från Marseillesleken och målade i vacker vattenfärg. 78 kort + litet instruktionshäfte.

Mer om Napo Tarot >


Navigators of the Mystic Sea Tarot

Den här tarotleken är speciellt framtagen för att vara ett utvecklande och meditativt verktyg för den inre utvecklingen. 78 kort + litet flerspråkigt instruktionshäfte.

Mer om Navigators of the Mystic Sea Tarot >


New Palladini Tarot

The New Palladini Tarot är skapad av konstnären David Palladini med syftet att vara vacker, kraftfull, antik samtidigt som modern. 78 kort + litet flerspråkigt instruktionshäfte.

Mer om New Palladini Tarot >


Radiant Rider Waite

Radiant Rider Waite - leken är en ny version av den populära Rider-Waite. Korten har blivit omgjorda från originalet, och har nu mer vibrerande färger. 78 kort + litet flerspråkigt instruktionshäfte.

Mer om Radiant Rider Waite >


Symbolon Tarot

Själva tanken med Symbolon Tarot är att återskapa minnen från tidigare liv. Tarotleken innehåller Europeiska myter och historia och på varje kort finns astrologiska symboler. 78 kort + litet instruktionshäfte.

Mer om Symbolon Tarot >


Spiral Tarot

En rikt illustrerad mytisk tarotlek vilken använder gammal keltisk visdom för att utforska det undermedvetnas mysterier. 78 kort+ litet flerspråkigt instruktionshäfte.

Mer om Spiral Tarot >


Spirit Tarot

Spirit Tarot är designad för att hjälpa tarotläsaren bli spirituellt upplyst. Den här tarotkortleken återger de fyra elementen: Jord, vind, eld och vatten. 78 kort + litet flerspråkigt instruktionshäfte.

Mer om Spirit Tarot >


Tarot Of The Trance

Tarot Of The Trance är unik i sitt utförande med sina klara färger och dekorativa illustrationer. 78 kort + litet instruktionshäfte.

Mer om Tarot Of The Trance >


Tarot Of The Witches

Korten föreställer drömlika fantasier med kraftiga färger och surrealistiska bilder. 78 kort + litet instruktionshäfte.

Mer om Tarot Of The Witches >


Waites universella tarotlek (På Svenska)

Mary Hanson-Roberts magiska färgläggning av de ursprungliga illustrationerna i Waites uppenbarar fler detaljer hos både figurer, kostymer och symboler än vad kan ses i de ursprungliga motiven. Resultatet är en mycket vacker lek som vunnit allmänt erkännande. En folder på svenska medföljer.

Mer om Waites universella tarotlek (På Svenska) >


Mona Lisa Tarot

Tänk dig att kunna kliva rakt in i Renässanssens Florens, en plats där kulturen av helig femininitet regerade över den mansdominerade kyrkan. 78 vackra kort + litet flerspråkigt instruktionshäfte.( dock ej svenska)

Mer om Mona Lisa Tarot >