Tarotböcker

Tarot Steg För Steg

Författare: Ylva Trollstierna. Författaren arbetar på heltid med Tarotkort samt spådomar i alla dess former. Den här boken är en lättillgänglig introduktion till Tarot och kan användas till alla lekar. Boken är uppbyggd för att läsaren steg för steg skall kunna lära sig konsten att rätt tyda de olika korten och hitta svaren på de frågor som ställs. Boken tar upp grundprinciperna för Tarot och berör också tillämpningar till Numerologi och Astrologi. Häftad bok, 176 sidor.

Mer om Tarot Steg För Steg >


Tarot 78 Svar

Allt i en bok för möjligheten att ställa en fråga, dra ett kort ur leken, slå upp det kortets betydelse och få direkt vägledning. Syftet med den här boken är att du ska kunna dra ett kort inför en frågeställning och få svar direkt, eller att dra ett kort för att se vad som finns närmast dig, nästa händelse i livet, genom endast ett kort. I den här boken finns alla 78 korten uppdelade i olika grundstrukturer, i de olika sviterna och stora Arkanan. Varje kort har ett grundsvar och även svar på olika frågor, för din arbetssituation, kärleken, ekonomin, hälsan och din andliga utveckling. Den här boken passar bra till dem som är nyfikna på Tarot och snabbt vill ha enkla lösningar, d.v.s svar direkt. Den passar också för dig som redan tolkar Tarot för att se korten ur nya perspektiv. En stjärna eller direkt vägledning via ett kort. Författaren Ylva Faith Trollsveden, heter numera Trollstierna. Hon är född i Boden 1959, arbetar heltid med Tarot, kristaller, astrologi och medial vägledning bl.a. Genom egna spålinjer. Hon har tidigare utkommit med flera böcker om Tarot och andra ämnen som spådomskonst och kristaller. Häftad bok, 179 sidor.

Mer om Tarot 78 Svar >


Fey Tarot - Bok

Ingående bok om kort tarotkortlek "The Fey Tarot". Boken beskriver bland annat alla korten ingående och olika sätt att tyda dom. 156 sidor - Storlek: 15* 21 cm. Kortlek ingår ej, den kan köpas separat HÄR

Mer om Fey Tarot - Bok >


Tarotmagi för dagens kvinnor

Av: Eason Cassandra

Den här originella tarotguiden bygger på vår faktiska verklighet som befolkas av ensamstående mammor med skyhöga hyror och arbetslösa pojkvänner. Boken är speciellt utformad för att hjälpa dagens jäktade kvinna att sätta sig in i tarotkorten genom ett enkelt program som bara tar sex veckor.

Häftad, 171 sidor 108 gram

Mer om Tarotmagi för dagens kvinnor >


Tarot 780 svar

208 sidor - Av: Ylva Trollstierna Med tarotkorten kan du se in i framtiden och det är just det som denna bok erbjuder dig, att på ett enkelt sätt kunna vägleda dig själv i ditt liv. Att lära sig tarot är som att lära sig ett nytt språk - och det kan ta tid, men i denna bok behöver du inte lära dig något alls, utan du kan bara läsa innantill. Nu kan du sluta fundera och helt enkelt läsa dig till alla de olika aspekterna som ett kort har med sig. Tänk alltid logiskt och bli inte rädd för några kort. Inga kort är farliga! De som har med sig en negativ betydelse vill visa dig att du måste tänka om. Ylva brukar alltid säga att en spådom är som en väderleksprognos, och om du skulle se att det blir -10 grader och snöstorm i mitten av juli (vilket inte är vanligt!) så vet du om det. Du kan inte ändra vädret men du kan ändra ditt förhållningssätt till situationen genom att förbereda dig och ta på dig vinterkläder, resa bort eller stanna inomhus. Nu behöver du inte överraskas och rusa ut i badkläder just för att du vet om vad som väntar dig! Det är mycket bättre att vara förberedd och se till att man har det som behövs för att klara av den väntande situationen. Tarot är en upplevelse, en kunskap som finns för alla, man behöver inte vara mer medial än någon annan, utan man kommer längre med helt vanlig sund logik. Och du, det är väl ingen slump att läser om denna bok, utan det är nog helt enkelt så att det nu är dags för dig att ta kontroll över ditt liv och styra det med hjälp av de aspekter du ser och att du inte låter livet styra dig…

Mer om Tarot 780 svar >


Tarot : levande symboler

Av: Marie-Louise Cronstedt 174 sidor 320 gram Denna bok vänder sig till såväl nybörjare som till den mer erfarna tarottolkaren. Men främst vänder sig boken till dem som är intresserade av symboler som själens språk. Tarot är en mytologi i bilder. Korten kan liknas vid fönster genom vilka du kan se själens förvandling steg för steg. Här visas hur hela kortleken är skapad som en inre världskarta, slipad ur det kollektiva omedvetna, till en berättelse om upplevelsen att leva och mogna till Människa. Tarot – levande symboler ger förslag till hur korten kan läggas till en själens spegel, önskestjärna och som ett nummerologiskt hjul. Du får nycklarna till din egna tolkningar av korten i lilla arkanan och folksagorna är dina vägvisare till stora arkanans hemlighet, till dem som Carl Gustav Jung ansåg vara avkomlingar av förvandlingsarketyperna.

Mer om Tarot : levande symboler >


Stora boken om tarot

Av: Cassandra Eason 256 sidor 198 gram En tarotbok för ALLA! "Massor av människor har genom åren fått hjälp av Cassandra Eason. Det som är så utmärkande för Cassandra är att de människor som kommer till henne för att få hjälp, oftast kommer med oro, bekymmer och problem och därför känner sig ganska nere. Genom alla de år som jag suttit med och tolkat åt Cassandra här i Sverige, har 100% procent av hennes klienter ALLTID lämnat oss glada, lättade och med en känsla av att de nu är på rätt väg till att kunna lösa sina problem. Jag pratade med Cassandra om vad det är i hennes tarottolkningar som gör alla människor så glada och lyckliga och när hon förklarade det för mig, tyckte jag att det är verkligen något som Cassandra borde dela med sig av. Sagt och gjort och så kom den här fantastiska boken till!" Susanne Penttinen Cassandra Eason delar här med sig av sin fantastiska kunskap där hon varvar sitt stora kunnande om Tarotkorten med sin psykologiutbildning och sin enorma erfarenhet. När man läser Stora boken om Tarot inser man snabbt att Tarotkort är inget att vara rädd för och lusten att börja tolka tarotkorten blir så stor att man bara måste ha en tarotlek och starta direkt! Boken lär dig hur du ska utveckla den intuition och de psykiska krafter du redan besitter. På det viset kan du, oavsett om du tolkar korten åt dig själv, vänner, familjemedlemmar eller professionellt, upptäcka något som inte är en förutbestämd väg utan de underbara möjligheter som vi alla kan få upp ögonen för när vi tolkar Tarotkorten och utforskar våra framtida alternativ. Utforska Tarotkortens fantastiska värld och få de svar du behöver redan idag. Boken vänder sig både till de som aldrig provat Tarotkorten tidigare och till de som redan är vana tarottolkare. Cassandra Eason är en internationellt erkänd författare och clairvoyant medium. Hon har gett ut Tarotböcker på tio språk och undervisar och föreläser om Tarot och alla aspekter av psykisk utveckling. Cassandra använder sig av Tarotkorten terapeutiskt och för att hjälpa människor att upptäcka sin potential, både på det personliga planet och i yrkeslivet.

Mer om Stora boken om tarot >


Tarot : den gyllene vishetsläran

I denna bok ges en samlad och åskådlig bild av vad tarotkorten rymmer av antika idéer, gnostiska strömningar, hermetiska konster och psykologiska insikter. Här bjuds på fylliga beskrivningar av stora och lilla arkanans kort. En klart formulerad metoddel ger konkreta uppslag om hur man genom fördjupad kunskap om kortens symbolik lär sig använda tarot som ett praktiskt diagnostiskt och terapeutiskt instrument: en kungsväg till människokännedom.
En oundgänglig och unik bok för såväl nybörjaren som den i ämnet väl bevandrade. Illustrationer ur A. E. W./P. C. Smiths tarotlek, Thoth Tarot, samt pedagogiska teckningar kompletterar texten.

Mer om Tarot : den gyllene vishetsläran >


Tarot : den inre världsomseglingen

Boken är en introduktion och vägledning till tarotkortens mytomspunna värld. Tarotleken kan sägas utgöra ett slags samlad levnadsvisdom. Varje kort i den Stora arkanan motsvarar ett utvecklingsstadium i det mänskliga medvetandet. Tarotkorten ger oss insikter att hitta själva kärnan i olika frågor men också lösningar och utvägar.

Mer om Tarot : den inre världsomseglingen >


Min tolkning av A. E. Waite / P. Colman Smiths tarotlek

Min tolkning av A. E Waite / P. Colman Smiths Tarot-lek beskriver förutom informationen om hur Tarot-leken är uppbyggda på en sifferbasis, den Stora Arkanans koppling till arketyperna och människans psyke, samt den Lilla Arkanans koppling till vardagliga händelser och de fyra elementen(Luft, Eld, Vatten och Jord). Dessutom medföljer en tolkning av varje korts betydelse, färger ochsymboler, samt likheter mellan den Lilla Arkanan och en vanlig spelkortlek. Mitt intresse för Magi har givetvis också haft ett finger med i spelet, så därför förekommer det ett kapitel längst bak som tar upp olika kombinationer man kan göra mellan Tarot-korten och naturliga redskap, vilka mer utförligt återfinns i boken ”Mitt Magiska Liv, Bok V – Mina Ceremonier, Ritualer och Besvärjelser.

Mer om Min tolkning av A. E. Waite / P. Colman Smiths tarotlek >